. Ma Ervin napja van.
Szeptember 1-jén tanévnyitó
2017-08-21 10:15:15
Szeptember 1-jén tanévnyitó

Szeptember 1-jén tanévnyitó

Szeptember 1-jén kezdődik a tanév.

 

A Maglódi Vermesy Péter Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a honlapján megjelent közleményben tudatta: nyáron több mint 200 tanuló vette igénybe a napközit. A pedagógusok 6 turnusban változatos programokat állítottak össze a gyerekek számára. A testnevelők által szervezett, a szülők és a gyerekek között is nagy sikert aratott két sporttábor is napköziként működött.

 

A festőszakos tanulók júniusban Egerben vettek részt szaktáborban. Júliusban 70 tanuló táborozott egy hétig Balatonfenyvesen. Az augusztus végi művészeti tábor pedig már a következő tanévet készíti elő Tápiógyörgyén.

 

A pótvizsgákra augusztus 29-én, kedden, a központi iskolában, a tanévnyitó ünnepélyre pedig mindkét telephelyen egyszerre, szeptember 1-jén reggel 8 órakor kerül sor.

 

A tanév a hetedikes tanulók egy részének 4 napos szlovákiai tanulmányi kirándulással indul. A „Határtalanul” pályázat keretében és a nemzeti összetartozás jegyében a diákok szeptember 11-től Szlovákiában a felvidéki várakkal és az egykori bányavárosok kincseivel ismerkednek meg.

 

Az idei tanévben a tankönyvek minden tanuló számára ingyenesek, és szeptember 1-jén kapják kézhez a csomagokat (ami, évfolyamtól függően, gyermekenként 10–14 000 Ft megtakarítás).

 

Forrás: maglodis.hu

A felvétel 2015. szeptember 1-jén készült.



További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>