. Ma Ervin napja van.
Szabad a pálya!
2015-08-11 22:17:42
Szabad a pálya!

Szabad a pálya!

Mégsem zárt kapuk mögött játsszák az első kupafordulót labdarúgóink.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség képviselői kedden délelőtt rendkívüli pályabejárást tartottak a maglódi Kertész Károly Stadionban, és engedélyezték, hogy szurkolók is megtekinthessék a Magyar Kupa 1. fordulójában megrendezendő Maglódi TC - Paksi FC találkozót, közölte ma kora délután a sportegyesület honlapja

 

A szerkesztő megjegyzi, hogy bár korábban rendre kiesett a csapat már az 1. fordulóban, de ez nem törvényszerűség. Sok új, fiatal játékosunk bizonyíthatja ugyanis most a rátermettségét, és a kupaküzdelmek attól is szépek szerte a világban, hogy bármi megtörténhet. Herédi Attila vezetőedző hasonlóan, mégis realistán nyilatkozta, hogy „a labdarúgásban is vannak csodák, de mi nem arra készülünk. Szeretném, ha a játékosok a maximumot hoznák ki magukból, és megnehezítik az ellenfél dolgát. Vannak jó labdarúgóink, akik képesek lehetnek maradandót alkotni. Ha a lelkesedésünk jó játékkal, és esetleg góllal, gólokkal is párosul, akkor elégedettek lehetünk, akár továbbjutunk, akár nem.” Csertői Aurél, a paksiak trénere mindenképpen továbbjutást vár fiaitól, hiszen „több osztálynyi különbség van a két csapat között”, ami azonban nem teheti elbizakodottá a tolnai tizenegyet. Mindenesetre legutóbb a Békéscsabát 4:0-ra, a Budapesti Honvédet pedig 3:1-re győzték le szerdai ellenfeleink (noha a Puskás Akadémiától kikaptak 1:0-ra).

 

Az augusztus 12-én 17 órakor kezdődő mérkőzést Görög Márió vezeti, Szabó Péter és Hima Andrea segítségével a maglódi stadionban (József Attila krt. 6.), ahol 800,- és 600 Ft-os belépők megváltásával tekinthetik meg a mérkőzést. Remélhetőleg minél többen.

 

Képünkön a napokban 27. születésnapját ünneplő, paksi Balázs Zsolt, aki a Honvéd elleni bajnoki mérkőzésen két gólt lőve lett a meccs embere, sőt teljesítményével a Nemzeti Sport szerint a forduló játékosa volt. Vajon ki lesz a maglódi meccs embere?

Összeállításunk forrása a Maglódi TC honlapjaés közösségi oldala

Korábbi cikkünk: Pakssal kezdődik az újjáépítés?

Utoljára frissítve: 2015-08-11 22:21:30

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>