. Ma Ervin napja van.
Önvédelemre kényszerülve
2015-11-03 11:54:19
Önvédelemre kényszerülve

Önvédelemre kényszerülve

Női önvédelmi kurzust tervez indítani Maglódon Kertész Ferenc karate edző.

 

A kiemelkedő sporttevékenységéért augusztus 20-a alkalmából Kertész Károly-díjjal kitüntetett, nemzetközileg is elismert oktató, Kertész Ferenc lapunknak elmondta, hogy egyrészt a nők számára szubjektív biztonságérzetük szempontjából rendkívül hasznos, átfogó elméleti és gyakorlati ismeretekre építette a programot, amely nem szűkül le egyetlen önvédelmi sportágra, másrészt viszont senkivel sem szabad elhitetni, hogy egy tanfolyam tökéletes megoldást nyújt minden helyzetben. A felkészültség és a meglepetés ereje azonban felhasználható az önvédelem terén. A 13 éves kortól ajánlott, 10-10 alkalomból álló kurzusok C, B és A szintre juttatják el jelentkezőket, akik az előadók segítségével bepillantást nyerhetnek az áldozattan (viktimológia) ismeretibe, illetve megismerkedhetnek a megelőzés, de a helyzetkezelés elméleti és gyakorlati tudnivalóival is

 

„Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre” – írja Müller Péter. A Kertész Ferenc által tervezett tanfolyam az összes többire kíván felkészíteni. Bővebb információt a 30/250-1617 telefonszámon vagy a junshidodojo@gmail.com címen lehet kérni az első alkalommal november 24-én (a későbbiekben pedig kellő érdeklődés esetén folyamatosan) induló tanfolyamokról.

 

Kertész Ferencről szóló riport olvasható az önkormányzati lap idei 5. számának 7. oldalán:

Karatelaboratórium: a mozdulat mélysége

 

Kapcsolódó cikkünk:

Átadták a városi kitüntetéseket, díjakat

Utoljára frissítve: 2015-11-20 22:23:45

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>