. Ma Ervin napja van.
Libaságok, jótékony előadás, retró diszkó
2017-11-08 18:01:04
Libaságok, jótékony előadás, retró diszkó

Libaságok, jótékony előadás, retró diszkó

November 11-én egész napos programsorozattal várja a MagHáz a kikapcsolódni kívánó maglódiakat.

 

9 órától már kézműves foglalkozás keretében készülhetnek a kicsik a Márton napra.

 

10 órakor kezdődik a Figurina bábszínház előadása: Porzsák, a sárkány. Fogcsikorgatgatva írja a tudósító, de bizony „a gonosz Porszívó Sárkány elrabolja Eszti játék mackóját. A kis rongybaba elindul utána, hogy mindenféle kaland során az öreg »átváltozó művész«, Esernyő Táltos segítségével megküzdjön a Sárkánnyal. Útja során hősünket (jó tett helyébe…) segítik a tárgyak, amelyek Eszti álmában mind életre kelnek”. A több mint 40 éves múltra visszatekintő Figurina az „Eszti álma” produkciót felújítva állította színpadra a 3 év felettiek számára 50 perces előadását. A Maglód Város Szociálisan Rászoruló Gyermekeiért és Családjaikért Alapítvány szervezésében megvalósuló jótékonysági előadásra elővételben 800, a műsor kezdetén 1000 Ft-ért lehet jegyet váltani.

 

A 11 órakor nyitó Halmos Béla Táncházban Galambos György vezényletével rophatják az ugrós kedvűek a Márton napi „kacsa/liba-táncot”. (A belépő a kézműves foglalkozásra és a táncoldába gyermekeknek 300 Ft, a kísérőknek ingyenes.)

 

13 órakor ideiglenesen hazamehetnek a legények és a leányok, ám 20 órakor, 20 órakor bizony újabb Márton napi „libaság” veszi kezdetét, miszerint „Márton Napi Retro & Sláger Disco” lészen, ahol Dj. Paga & Abonyi nyomatja a hangerőt a batyus jellegű bulihoz, viszont a büfében is ki lehet elégíteni a legszükségesebb gasztronómiai igényeket. Az 1200 Ft-os belépővel megközelíthető mulatsághoz a 29/326-222 telefonszámon asztal is foglalható.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>