. Ma Ervin napja van.
Kampányműsor
2014-09-04 00:43:42
Kampányműsor

Kampányműsor

A képviselőjelöltek ajánlásgyűjtésének befejezése után izzanak a közösségi oldalak. Leginkább név nélkül vagy álnéven szeretnek gyűlölködni a magukat véleményformálónak gondolók. A politikai csoportosulások többsége a negatív kampányban érzi igazán otthon magát. A kampányrendezvények egy része is lezajlott már.

 

A sort az „Árok-party”-kkal augusztus 29-én nyitotta meg a Gábor Áron utcai játszótéren a Szentirmai Zoltán építész nevével fémjelzett, szórólapján további öt jelöltet (Fabók Jánost, Lemli Ferencet, Majer Tamást, Nagy Gyulánét és Tabányi Hajnalkát), valamint két, kacsintó sárga mosoly-jellel „fedett személyt” felvonultató csapat. Szeptember 2-án a Damjanich utcai Békési kocsmába, 3-án a patakparti, 4-én a Martinovics téri játszótérre hívták az érdeklődőket 17 órára, végül szeptember 5-én 18 órára a Mendel Károly – Babits Mihály utca sarkára. Az „Árok-partyk” közelebbi programjára szórólapjuk két sora engedett következtetni: „Gyere és hozd el legalább három elképzelésed és véleményed egy kötetlen családias beszélgetésre az »árok partjára«.” A rendezvények számottevő visszhang és képsorozatok közzététele nélkül, csendben lezajlottak.

 

A Tabányi Pál polgármester és a Polgári Kör színeiben induló Kérges László alpolgármester, illetve Hosszú Tibor iskolaigazgató, Pavlovics Lászlóné és Falusi-Tóthné Koller Ilona képviselők újraválasztását, valamint Jenei Péter, Lévai Attila, Remport Csaba és Vanczák Csilla megválasztását támogatja a Fidesz–KDNP pártszövetség. Első, szeptember 6-i bemutatkozó programjuk a Martinovics téren zajlott, minden ellenkező híreszteléssel szemben több száz résztvevővel. A rendezvényen fellépett a Kacamajka néptáncegyüttes, a Maglódi Nők Klubja, a Maglódi Nyugdíjas Klub, Tóth István és Kostyák Attila, valamint Viki zumbacsoportja.

 

A kampányprogramok sorát a Zalavári Bélát jelölő baloldali összefogás folytatja, akik szeptember 20-án 15 órától tartanak fórumot a Sugár utcai Turcsányi-féle szatócsbolt udvarán, rossz idő esetén pedig a bolt hátsó helyiségében. Jelöltjeik újabb fórumot szeptember 27-én szintén 15 órától rendeznek a József Attila körúti Póker sörözőben. Október 4-ére családi napot ütemeztek, a régi művelődési házban 11 órakor kezdődő ingyenes programok sorát „zenés közlekedési bohócműsor” nyitja, de Gránát Zsuzsa is fellép nótával és operettel, Bach Szilvia humorparádéval, Anita pedig lemezbemutatóval. A kampány az október 11-i klenovai fórummal zárul, amely a Katona József és Jókai utca sarkán lévő kölcsönző udvarán lesz, egyelőre nem tudni, hány órakor.

 

A Polgári Kör és a Fidesz–KDNP választási szövetség kampányrendezvényeiből is több még hátra van. Szeptember 27-én 10 és 14 óra között a Lövéte utcában, október 11-én 14 és 18 óra között pedig a Szent István téren folytatódik a politikai program. Ezt a sorozatot a MagHázban az Örökség zenekar ingyenes koncertje zárja majd le.

 

A fotó forrása: itt.

 

Utoljára frissítve: 2014-09-19 13:52:52

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>