. Ma Ervin napja van.
Évet értékeltek a labdarúgók
2017-01-06 00:07:49
Évet értékeltek a labdarúgók

Évet értékeltek a labdarúgók

A Maglódi Torna Club labdarúgó szakosztálya karácsony előtt tartotta meg évzáró összejövetelét a Sport pubban.

 

Reményeik szerint idén elkészül a klub székháza, mert a helyszűke miatt decemberben még kevesebb résztvevőt hívtak meg, mint szerették volna, miközben a rendelkezésre álló kis terem zsúfolásig megtelt.

 

Az évzárón előbb Tabányi Pál, a klub elnöke értékelte a szakosztály teljesítményét, majd a korosztályos edzők tartották meg beszámolójukat. A felnőtt csapat a 16 szereplős Pest megyei I. osztály tabellájának a középmezőnyében, nyolcadikként zárta a szezont. Az U19 az 5. (szintén Pest megye I. osztály), az U16 (Pest megyei II. osztály, Délnyugati csoport) utolsó előtti, 9., az U14 (Pest megyei II. osztály, Közép csoport) szintén utolsó előtti, 7., az öregfiúk (Pest megye, Keleti csoport), a 10. helyen állva ugyancsak utolsó előttiek.

 

Az esztendő legjobb teljesítményt nyújtó labdarúgóit minden korosztályban jutalmazták: az U7-ben Varró Bence, az U9-ben Béres Gergő, az U11-ben Kovács Bálint, az U13-ban Ofella Gergő, az U16-ban Teiner Gergő, az U19-ben Gyöngyösi Bence szerepelt kiemelkedően, a felnőtt csapat legjobbja Szirtesi Attila lett az elnökség szerint. Az őszi szezon osztályzatai alapján a legeredményesebb Retezi Károly a Karácsonyt kórházban töltötte mélyvénás trombózissal.

 

Január 10-étől hetente 3 edzést vezényel Rakita Gábor a felnőtt keretnek. A tréningek mellett edzőmérkőzéseket is játszanak: január 14-én (szombaton, 13.30-tól) Monoron a megyei II. osztályú Üllő SE-vel, január 28-án (szombaton, 10.00-től) Budapesten a megyei II. osztályú Péceli SE-vel, február 5-én (vasárnap, 11.00-től) a BLSZ I.-ben játszó Pestszentimre SK-val, február 8-án (szerdán, 18.00-tól) Budapesten a megyei II. osztályú Sülysáp KSK-val, február 11-én (szombaton, 11.00-től) Dabason az NB III-as Dabas-Gyónnal, február 15-én (szerdán, 19.15-től) Budapesten BLSZ I.-es Ikarus BSE-vel, február 18-án pedig (szombaton, 9.00-től) Monoron ismét az Üllő SE-vel találkozik a csapat. (Két mérkőzés egyeztetése még zajlik.)

 

Információ és kép: maglodtc.hu

 

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>