. Ma Ervin napja van.
Európa-bajnok maglódi mazsorettek
2018-08-27 13:18:23
Európa-bajnok maglódi mazsorettek

Európa-bajnok maglódi mazsorettek

Az augusztus 23–26. között a horvátországi Opatijában megrendezett XV. Mazsorett Európa Bajnokságon részt vett a Maglódért Emlékéremmel épp idén Szent István-napon kitüntetett Sziluett Mazsorett csapata is Osztertágné Szeili Mariann vezetésével.

 

A junior nagycsapat bot kategóriában Európa-bajnoki címet szerzett, míg a szenior nagycsapat ezüstéremmel tért haza augusztus 27-én hajnalban. A kadet pompon kiscsapat IV. helyezést ért el, a junior bot kiscsapat pedig VII. lett. A legjobb egyéni versenyző, Homok Beatrix aranyérmet kapott a bot-produkciójára, twirling előadása ezüstérmet ért, pomponnal pedig a dobogó III. fokára állhatott fel.

Sziráki Zsanett Bujbáczi Alexandrával szintén Európa-bajnoki címet érdemelt a bot kategóriában, amelynek egyéni számában Zsanettet magát is ezüstérmesként köszönthetjük. Fodor Réka Orosz Kittivel bottal ugyancsak a II. helyet szerezte meg. A Baranyai Nóra Pallaga Petra duó negyedikként zárta a versenyt a pomponosok között. Bencsik Barbara ugyancsak IV. helyezést ért el bottal, Tari Antónia VI. lett pomponnal, Pallaga Petra pedig VII. a bot kategóriában.

 

Az arany-csapat felkészítői: Hegedűs Boglárka, Béki Dzsennifer, Orosz Kitti, Fodor Réka, Kreffly-Papellás Orsolya és Skumát Judit.

 

Köszönet az információért Hegedűs Boglárkának (Kertész Károly-díjjal kitüntetett mazsorettedzőnknek) és a fotókért György Dánielnek, illetve Vereska Katalinnak

 

1. kép: A Sziluett Maglód csapata Opatijában

2. kép: Homok Beatrix felkészítőjével, Kreffly-Papellás Orsolyával

 

Utoljára frissítve: 2018-08-28 12:57:36

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>