MAGLÓDI HÍRHATÁR - Nagy köszönet(ek)

MAGLÓDI HÍRHATÁR
   
 2023.06.07.
 Szerda
Ma Róbert napja van.
Holnap Medárd napja lesz.
   EUR árfolyam
   ;/Rate Ft
   CHF árfolyam
   ;/Rate Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 01. 09. 02:17     


Nagy köszönet(ek)
Különösen sokan vettek részt a Karácsony emlékezetessé tételében.

Köszönetet mondok a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat minden dolgozójának, hogy ismét megszervezte, levezényelte a karácsonyi élelmiszer- és ajándékgyűjtést. Sok munkával, nagy lelkesedéssel dolgoztak, hogy az igen rossz körülmények között élőknek is örömtelivé tegyék az év legszebb ünnepét. Évek óta felvállalják ezt a nem könnyű feladatot, úgy, hogy mellette helyt állnak a mindennapok szolgálatában, mert ez nem egyszerűen munka, hanem hivatás, szolgálat.

 

Köszönetet mondok Papp Ildikónak, Szabó Tímeának, Szabó Zsuzsának, Gulyásné Somogyi Andreának és Kubacsny Emesének, hogy megszerveztek egy olyan nagy gyűjtést (az Összefogás Napját), amely december 13-án volt a MagHázban, sok-sok lelkes résztvevővel, magánszemélyekkel, civil szervezetekkel, köztük is első sorban a Nyugdíjas Klubbal. Akkora összeg gyűlt össze, amelyről álmodni sem mertünk. Összesen fél millió forintot adtak át a Családsegítő Szolgálatnak, amelyet ők élelmiszerre költöttek, és így 165 csomagot tudtak összeállítani, hogy a nélkülöző családok vagy egyedül élők is egy kicsit „gazdagabban” tudják megünnepelni a Karácsonyt. (Papp Ildikóék alapították meg az „Ami nem öl meg, az megerősít” nevű csoportot, amely egy év alatt közel 1,5 millió forint összegyűjtésével támogatta a Maglódon bajba jutott embereket.)

 

Köszönet a MagHáznak, hogy helyet adtak a rendezvénynek, és részt vettek ebben a nagy összefogásban. Igazán hálás vagyok a részt vevő civil szervezeteknek (tagjaik sok-sok sütivel készültek), a műsort adóknak és mindenkinek, aki munkájával vagy a perselyekbe rakott pénzzel járult hozzá az ügy sikeréhez. Ilyen méretű összefogásra ritkán akad példa. Boldog vagyok, hogy ilyen sok lelkes, nemes szívű, segítőkész ember él Maglódon. Külön köszönet a könyvtár vezetőjének és segítőinek, Kissné Nezvál Eszternek, illetve Kubacsny Emesének a „Mackó-Karácsony” megszervezéséért, mert így a kisebb gyerekek is jól érezhették magukat, amíg a felnőttek dolgoztak a nemes ügy érdekében.

 

Köszönet Sarankó László barátomnak, családjának és sok-sok segítőjének, akik december 25-én és 26-án ebédet főztek, és a katolikus közösségi terem szépen terített asztalainál megvendégelték azokat az embereket, akik másképpen nem jutotta volna ilyen ellátáshoz. Akik pedig nem tudtak eljönni ebédelni, mert mozgásukban korlátozottak, házhoz vitték az ételt a lelkes, segítőkész emberek. Sokan hoztak finom házi sütiket vagy gyümölcsöt, hogy ezzel is gazdagabbá tegyék az ünnepi ebédet. Volt, aki nagyobb pénzösszeggel járult hozzá a gyűjtéshez vagy az ebédfőzéshez. Volt, aki élelmiszercsomagot, játékot, könyvet vagy feldíszítet karácsonyfát adott, más a csomagokat szállította ki. Köszönöm nekik is!

 

Köszönetet mondok azoknak a helyi kereskedelmi és vendéglátó egységek tulajdonosainak is, akik lehetővé tették, hogy kihelyezzük náluk az „angyalkázós perselyeket”!

 

Számomra ezek voltak az ünnep legszebb ajándékai, és valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül. Adni jó, és ezt ismét be is bizonyítottuk! Szép volt, kedves maglódiak!

 

Elnézést kérek, ha valakit kifelejtettem a köszönetnyilvánításból, de hála Istennek, olyan sokan vettek részt az idei Karácsony emlékezetessé tételében, hogy ez a „kis baki” sajnos előfordulhat. Külön köszönet azoknak, akik esetleg kimaradtak a felsorolásból, illetve névtelenül álltak helyt.

 

Falusi-Tóthné Koller Ilona

képviselő, a Szociális, Egészségügyi és Sport Bizottság elnöke

 

1. kép: Lesti Péter, Sarankó László és Sarankó Gergely az elkészült december 25-i babgulyással

2. kép: Papp Ildikó (jobbról) és Szabó Tímea (balról) 500 ezer Ft adományt nyújt át Mayaerné Lénárd Arankának,

a Családsegítő Szolgálat vezetőjének


További hírek

  Emlékpad a lezuhant hegymászóknak
2023. 06. 02. 13:53 hirhatar.hu
  Az adriai szexbotrány után rehabilitálták Borkai Zsoltot
2023. 06. 02. 13:53 hirhatar.hu
  „Mintakalauz” pótdíjazta meg a vonaton utazó álláskereső hölgyet
2023. 06. 02. 13:53 hirhatar.hu
  Az uniós ügyészek szervezete alelnökükké választották Polt Pétert
2023. 05. 14. 10:26 hirhatar.hu
  Keményebben kellene fellépni a forgalmat akadályozó autókkal szemben
2023. 05. 14. 10:26 hirhatar.hu
  Pintér Sándor vizsgálatot indított a Gálvölgyi-ügy miatt
2023. 05. 14. 10:26 hirhatar.hu
  A Szent István parkban búcsúznak Vágó Istvántól
2023. 05. 12. 11:26 hirhatar.hu
  Egy kancsal racka lett az atlétikai VB kabalaállata
2023. 05. 12. 11:26 hirhatar.hu
  A Mészáros Lőrincre bízott vagyon egy év alatt 200 milliárddal hízott
2023. 05. 12. 11:26 hirhatar.hu
  Reagáltaka pedagógus szakszervezetek Rétvári Bence államtitkár „közvéleményt megtévesztő állításaira"
2023. 05. 06. 13:17 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport