. Ma Gedeon napja van.
Városszépítő napok
2016-04-06 12:43:41
Városszépítő napok

Városszépítő napok

Maglód Város Önkormányzata és a Maszat szervezésében, az Auchan Maglód és a Bauhaus támogatásával városszépítő napok lesznek április 22–23-án.


Az önkormányzat évről évre növeli a virágos felületek számát, de törekszik a zöldterületek fejlesztésére is, illetve egyre magasabb színvonalú fenntartásukra. Most arra kérik a maglódiakat, vegyenek részt a városszépítő programon, hogy közös összefogással minél több közterület virágos felületté válhasson a városban. Minden, a programhoz csatlakozó maglódit várnak 23-án reggel 9 órára a Városháza mögötti parkolóba. A városszépítő program 9–12 óráig tart. Aki olyan növényekkel rendelkezik, amelyek már kinőtték a kertet, hozza el azokat is, mert ekkor el lehet ezeket cserélni, vagy át lehet adni, hogy kiültessék a közterületre. Jelképes ajándékokkal „jutalmazzák” azokat, akik ezen a napon egyénileg a házuk előtti területet vagy, egy csapathoz csatlakozva, közterületet rendeznek, szépítenek.

 

Fajka Szilvia sajtóreferensnél jelentkezhetnek azok, illetve azok a csoportok, akik és amelyek 23-án délelőtt egy-egy terület rendbe tételére, illetve a saját házuk előtti terület csinosítására vállalkoznak: fajka.szilvia@maglod.hu, 525-342.

 

A városszépítő napok mottója a Quimby egyik dalrészlete: Szeretet nélkül minden ház üres / Minden város lakatlan / Minden zseni ügyetlen / Félős nyuszi csak a kalapban. 

 

További részletek és információk az ajándékokról a márciusi Maglód újságban olvashatók majd.

 

A Föld világnapja alkalmából az iskolások már április 22-én csatlakoznak a programhoz szemétszedéssel és virágültetéssel.

 

A víztornyot ábrázoló fotót dr. Móczár István készítette.

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2016-04-06 12:44:32

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>