. Ma Márk napja van.
Tombolt a tűz
2014-02-26 01:44:57
Tombolt a tűz

Tombolt a tűz

Maglód Város alpolgármestere, Kérges László az alábbi felhívás közzétételére kérte lapunkat.

 

Tisztelt Maglódi Lakosok!

 

Sajnálatos módon az idén már három alkalommal tombolt a tűz Maglódon. Senkinek sem könnyű, ha elveszti ruháit, eszközeit, de talán a legutóbbi eset volt a legszomorúbb. Egy többgyermekes, nehéz körülmények között élő család háza vált önhibájukon kívül a tűz martalékává.

 

Természetesen a Polgármesteri Hivatal és a család barátai is segítettek már, ki-ki lehetőségeihez mérten, de ez kevés ahhoz, hogy lakhatóvá tegyék a leégett és szétázott vályogházat. A tét most az, hogy a család együtt maradhasson!

 

Az önkormányzat magára vállalja az új ház (szoba+konyha) megtervezését, azonban kérjük azokat a jó szándékú embereket, akik segíteni szeretnének, hogy elsősorban építésből kimaradt vagy bontott építőanyagokkal támogassák a bajba jutott családot. Már néhány darab tégla is nagy segítség lehet, de természetesen más jellegű felajánlást is elfogadunk, például bútort vagy ruhaneműt. Várjuk azok jelentkezését is, akik az építkezésben segíteni tudnak, valamint közösségi munka keretein belül az építkezés alatt bármilyen tevékenységben részt vennének.

 

A segíteni szándékozók – hogy egy kézben legyen összefogva a gyűjtés, és meg tudjuk szervezni az adományok elszállítását – a következő elérhetőségen tudnak jelentkezni vagy érdeklődni: Maglód Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatalában (Fő u. 12.): Kérges László alpolgármester, telefon: 70/337-2745, e-mail: kerges.laszlo@maglod.hu

 

Fotónk illusztráció: az idei első tűz Árpád vezér utca helyszínén készült

 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>