. Ma Gedeon napja van.
Tájékoztató a zöldhulladék elszállításáról
2016-10-04 17:29:02
Tájékoztató a zöldhulladék elszállításáról

Tájékoztató a zöldhulladék elszállításáról

Az utóbbi időszakban a háztartásokban megnövekedett zöldhulladék mennyisége és a biológiailag lebomló zsákkal történő szállításra való nehézkes áttérés miatt Maglód Város Önkormányzata segítséget nyújt a lakosságnak.

 

A már meghirdetett zöldhulladék elszállítási időpontok (azaz október 27., november 24. és december 1.) mellett többlet szolgáltatásként a szelektív hulladék meghirdetett elszállítási időpontjával megegyező időpontban, tehát azzal párhuzamosan zöldhulladék szállítás is lesz. Az utcai körzetek a számlán kiküldött melléklet szerint alakulnak november 3-án, 10-én és 17-én.

 

Októbertől háztartásonként 7 db biológiailag lebomló, zöldhulladék elszállítására alkalmas zsákot juttatnak el mindenhová. Ez a mennyiség tartalmazza a 2016. évi összes, a közszolgáltatót terhelő és az önkormányzat által biztosított plusz zsákmennyiséget, melynek költségét az önkormányzat viseli, ezzel is támogatva a lakosságot. A kiosztott mennyiségen felül a Tefü ügyfélszolgálatán további biológiailag lebomló zsákok  vásárolhatók, és ezek elszállítási darabszámát nem korlátozzák.

 

Az önkormányzat arra kéri a szolgáltatást igénybe vevőket, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében az apró zöldhulladékot kizárólag a biológiailag lebomló zsákban, a faágakat pedig 80 cm-es – 1 m-es darabokban összekötve helyezzék ki a meghirdetett elszállítási időpont előtt legfeljebb egy nappal.

 

Forrás: Városháza

Utoljára frissítve: 2016-10-07 22:40:18

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
250 ezer szavazót veszíthetett eddig a Fidesz a kegyelmi botrány miatt – derült ki a 21 Kutatóközpont friss, r...
Bővebben >>