. Ma Béla napja van.
Soha nem tapasztalt önzetlenség
2014-07-07 18:00:57
Soha nem tapasztalt önzetlenség

Soha nem tapasztalt önzetlenség

Megkereste szerkesztőségünket Valkainé Kovács Andrea, és férje, két gyermeke, illetve anyósa nevében lapunk révén is szeretne köszönetet mondani a segítőkész maglódiaknak.

 

Sugár úti házukba június 30-ára virradóra csapott be a villám, leégett az egész tetőtér. Andrea 30 éves korában költözött ide a fővárosból, ott ilyen segítőkészséget és összefogást soha nem tapasztalt. Az önkormányzat kamatmentes kölcsönnel és a konténerek díjtalan elszállításával kezdettől melléjük állt. Az evangélikus egyház is önzetlenül, anyagilag támogatta a bajba jutott családot. Nagyon sok magánszemélytől kaptak már munka-, pénz- és ruhafelajánlást. Az „Ami nem öl meg, az megerősít” csoport is már a baleset délelőttjén felajánlotta támogatását, július hónapban a közösségi oldalon szerveződő csoport a Valkai család javára gyűjt.

 

Most ugyan több ruhára már nincs szükség, fedél is van a fejük fölött, remélhetőleg azonban a segítőkészség kitart az épület teljes rendbehozataláig. Egy maglódi önkéntes tűzoltó egyesület felállításáról is megindult időközben az egyeztetés.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>