. Ma Valter napja van.
Pénzügyi ügyintézői pályázat
2015-01-20 22:39:01
Pénzügyi ügyintézői pályázat

Pénzügyi ügyintézői pályázat

A Maglódi Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Adó- és Pénzügyi Irodája pénzügyi ügyintéző munkakörének betöltésére.

 

A jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony. A foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő. A munkavégzés helye: 2234 Maglód, Fő utca 12.

 

Az ellátandó feladatok: DOKK (könyvelési) program kezelése, karbantartása, törzsadattárak kialakítása; költségvetési gazdasági események kontírozása, rögzítése; kötelezettségvállalás, valamint szállítói előírások DOKK programon belüli nyilvántartása; havi zárással összefüggő főkönyv- és egyéb ellenőrzések, egyeztetések elvégzése; információs  és mérlegjelentés készítésében való közreműködés; év végi zárással összefüggő feladatokban való közreműködés; mindazon feladatok ellátása, amellyel a jegyző és az irodavezető esetenként megbízza.

 

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: a Polgármesteri Hivatalnál ellátandó pénzügyi és számviteli feladatok. A jogállásra, az illetményre és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

 

A pályázati feltételek: magyar állampolgárság; cselekvőképesség; büntetlen előélet, mérlegképes könyvelői felsőfokú képesítés; legalább 1–3 év szakmai tapasztalat; felhasználói szintű számviteli/pénzügyi szoftverismeret. A pályázat elbírálásánál előny: ha a felsőfokú képesítés államháztartási kiegészítővel rendelkező mérlegképes könyvelői szakképesítés.

 

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: részletes szakmai önéletrajz; képzettséget tanúsító okiratok hitelesített másolata; 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány; nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul a személyes adatainak a pályázati eljárásban résztvevők általi megismeréséhez.

 

A pályázati kiírásról további információt Bartos Gergely nyújt a 29/526-096 telefonszámon. A pályázatok benyújtásának módja: a) postai úton a pályázatnak a Maglódi Polgármesteri Hivatal címére való megküldésével (2234 Maglód, Fő utca 12.); a borítékon fel kell tüntetni a pályázati adatbázisban szereplő 28/2015. azonosító számot: és a pénzügyi ügyintéző munkakör megnevezését; b) személyesen: Bartos Gergelynek (Fő utca 12.).

 

A pályázat benyújtásának határideje: február 2.; az elbírálás határideje: február 16. A munkakör a pályázatok elbírálása után azonnal betölthető.

 

Forrás: itt

A munkáltatóról további információ olvasható: itt.

További híreink
Sokan tanulhatnak emberséget frissen világbajnokságot nyert úszónktól
Mohamed Ibrahim a 61. helyen végzett a versenyben. Utolsó lett, 12 perccel a világbajnok Rasovszky mögött. A szudáni fiatalember hajnal háromkor érkezett meg a helyszínre...
2019-07-13 17:44:25, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Halló-halló, itt Észak-Korea: a vezér virslit eszik
Fénylő Csillagunk pénteken hajnalban, a Kossuth rádióban elmondta, hogy kedves neje épp a nyári konyhában főzi a baracklekvárt, kijelentette, hogy nincsenek éhező gyereke...
2019-07-13 13:05:31, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A DK kilépett az ózdi összefogásból a náci-feelinges jobbikos jelölt miatt
„Bár a kígyó a bőrét levedli, a politikában indokolt az elvek számonkérése” – áll többek között az indokok között, amellyel feltehetően arra a jópofa poénnak éppen nem ne...
2019-07-13 13:05:27, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Tételezzük fel, hogy én egy igen jó dolgozó vagyok, ezért a léggömbhámozó Bt. ahol dolgozom, azt mondja, ad ne...
Bővebben >>