. Ma Konstantin napja van.
Pénzügyi ügyintézői pályázat
2015-01-20 22:39:01
Pénzügyi ügyintézői pályázat

Pénzügyi ügyintézői pályázat

A Maglódi Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Adó- és Pénzügyi Irodája pénzügyi ügyintéző munkakörének betöltésére.

 

A jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony. A foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő. A munkavégzés helye: 2234 Maglód, Fő utca 12.

 

Az ellátandó feladatok: DOKK (könyvelési) program kezelése, karbantartása, törzsadattárak kialakítása; költségvetési gazdasági események kontírozása, rögzítése; kötelezettségvállalás, valamint szállítói előírások DOKK programon belüli nyilvántartása; havi zárással összefüggő főkönyv- és egyéb ellenőrzések, egyeztetések elvégzése; információs  és mérlegjelentés készítésében való közreműködés; év végi zárással összefüggő feladatokban való közreműködés; mindazon feladatok ellátása, amellyel a jegyző és az irodavezető esetenként megbízza.

 

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: a Polgármesteri Hivatalnál ellátandó pénzügyi és számviteli feladatok. A jogállásra, az illetményre és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

 

A pályázati feltételek: magyar állampolgárság; cselekvőképesség; büntetlen előélet, mérlegképes könyvelői felsőfokú képesítés; legalább 1–3 év szakmai tapasztalat; felhasználói szintű számviteli/pénzügyi szoftverismeret. A pályázat elbírálásánál előny: ha a felsőfokú képesítés államháztartási kiegészítővel rendelkező mérlegképes könyvelői szakképesítés.

 

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: részletes szakmai önéletrajz; képzettséget tanúsító okiratok hitelesített másolata; 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány; nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul a személyes adatainak a pályázati eljárásban résztvevők általi megismeréséhez.

 

A pályázati kiírásról további információt Bartos Gergely nyújt a 29/526-096 telefonszámon. A pályázatok benyújtásának módja: a) postai úton a pályázatnak a Maglódi Polgármesteri Hivatal címére való megküldésével (2234 Maglód, Fő utca 12.); a borítékon fel kell tüntetni a pályázati adatbázisban szereplő 28/2015. azonosító számot: és a pénzügyi ügyintéző munkakör megnevezését; b) személyesen: Bartos Gergelynek (Fő utca 12.).

 

A pályázat benyújtásának határideje: február 2.; az elbírálás határideje: február 16. A munkakör a pályázatok elbírálása után azonnal betölthető.

 

Forrás: itt

A munkáltatóról további információ olvasható: itt.

További híreink
Közalkalmazottak kerestetnek!
Óvodavezetői, óvodapedagógusi, védőnői, tornatanári munkakör betöltetlen.
2017-05-31 03:32:57, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Ruhaosztás szombaton
Ruhaosztást tart az Élő Hit maglódi csoportja.
2015-07-16 19:56:29, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Ügyfélszolgálat-átadás
A Polgármesteri Hivatal melletti új ügyfélszolgálatot április 3-án adják át.
2015-03-30 12:19:33, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére