. Ma György napja van.
Pakssal kezdődik az újjáépítés?
2015-08-06 02:42:42
Pakssal kezdődik az újjáépítés?

Pakssal kezdődik az újjáépítés?

A Maglódi Torna Club labdarúgó csapata a megyei I. osztályban folytatja szereplését. A Magyar Kupa első fordulójában azonban az NB I-es Paks lesz a Kertész Károly Stadion vendége augusztus 12-én 17.00 órától. A maglódi futball történetében szinte példa nélküli, hogy ilyen rangos csapat játszik nálunk tétmérkőzést.

 

Herédi Attila vezetőedző legénysége július közepe óta heti 4 edzést tart, illetve felkészülési mérkőzést játszott Bugyival (megyei II. osztály, idegenben 1:2), Pestszentimrével (Budapest-bajnokság II. osztály, itthon 5:3), a Voyage-zsal (Budapest-bajnokság I. osztály, itthon 2:3) és Üllővel (megyei I. osztály, idegenben 1:5). AKár főpróbának is tekinthettük volna az utolsó felkészülési találkozót, az augusztus 5-i, Unione (BLSZ I.) elleni mérkőzést, de a 9:0 végeredmény a némileg tartalékos ellenféllel szemben, csalóka. A vezetőedző is úgy nyilatkozott: „Örülök, hogy jó felfogásban játszottunk, de ebből a mérkőzésből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Valós tudásunkat a Paks, illetve a Biatorbágy elleni találkozóink fogják megmutatni. Immár csak néhány nap maradt arra, hogy a 11 új játékost felvonultató csapat legütőképesebb összeállítását megtalálja a tréner.

 

A Pakssal vívandó Magyar Kupa-mérkőzés utáni szombaton a Biatorbágy ellen rajtolunk a bajnokságban, a csapat itthon kezd 17 órakor. Augusztusban még két bajnoki összecsapás lesz: 23-án Nagykőrösre utaznak a fiúk, míg 29-én Veresegyház lesz a csapat ellenfele. Szeptemberben a Tura, a Gödöllő, a Taksony és a Halásztelek gárdája küzd majd az MTC labdarúgóival.

 

70 százalékos pályázati forrásból újult meg a klub öltözőépülete: az új tetőnek, a kicserélt nyílászáróknak és belső burkolásnak köszönhetően méltóbb környezet várja a maglódi sportolókat és vendégeiket.

 

Herédi Attila szezonzáró interjújában úgy nyilatkozott: „ha a maglódi labdarúgásnak az kell, hogy kiessünk, akkor inkább búcsúzzunk az NB III.-tól, és egy osztállyal lejjebb építsük újra az egészet.” Remélhetőleg ez következik.

 

 

Összeállításunk a Maglódi Torna Club honlapjának és közösségi oldalának információi, felvételei alapján készült.

 

1. kép: a Pestszintimre elleni találkozó

2. kép: Herédi Attila vezetőedző

3. kép: a felújított épület



Utoljára frissítve: 2015-08-08 00:34:09

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>