. Ma Béla napja van.
Őszi jótékonysági gyermeknap
2016-10-02 11:12:50
Őszi jótékonysági gyermeknap

Őszi jótékonysági gyermeknap

A Maglód Város Szociálisan Rászoruló Gyermekeiért és Családjaikért Alapítvány ismét jótékonysági rendezvényt szervez, tájékoztatta lapunkat az alapítvány vezetősége.

 

A legutóbbi színházi előadás után ezúttal egy zenés és kreatív programban egyaránt gazdag, színes, mesés, őszi „gyereknapra” hívják az érdeklődőket október 9-én, a nyaralói iskola tornacsarnokába a Maglód Város Önkormányzata, a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat és a MagHáz támogatásával.

 

Október 5., szerda este 8 óráig várják azon 5–8. osztályos gyermekek jelentkezését a, akik szívesen előadnának egy szabadon választott dalt a rendezvény színpadán. A zenei előképzettség nem feltétel, mindenki nevezhet, aki közönség előtt szeretné megmutatni tehetségét. Szakmai zsűri értékeli majd a fiatal előadókat, és hirdeti ki a verseny győzteseit. (A maglodprojekt@gmail.com címre a gyermek nevét, életkorát, a választott dal címét és eredeti előadóját kell elküldeni. A nevezések számától függően legkésőbb október 7-én este 10 óráig értesítést küldenek a fellépőknek a pontos kezdési időpontról.)

 

A délelőtt és kora délután zenei kínálata inkább a legkisebbnek (és szüleiknek) nyújt majd felhőtlen szórakozást. Az őszi „gyermeknapi” program reggel 10-kor kezdődik a Szivárvány Óvoda Napocska csoportjának előadásával: a színes és zenés vasárnapi kavalkád zenés-táncos koreográfiára Kása Henrietta és Zólyomi Tünde óvó néni készíti fel a kicsiket.

 

 

11 órától a színpadon az ovisok és kisiskolások kedvencét, az Iszkiri zenekart köszöntik, amely gyakori vendége a Minimax Gyerekhajónak és MiniPolisznak egyaránt. (Az együttes mindhárom tagja kétgyermekes apuka, akik főállásban is valamennyien gyermekekkel foglalkoznak a muzsikálás mellett.)

 

13 órától a Kovácsovics Fruzsina áll (dehogy áll, lebeg!) a színpadon. A program oldala így konferálja fel: „Biztosak vagyunk benne, hogy senkinek sem kell bemutatnunk a lenyűgözően tehetséges, maglódi születésű hölgyet, aki ma már óvónőként dolgozik, hétvégenként pedig gyerekeknek és óvodáskorúaknak szánt zenés műsorral járja az országot. Emellett a Kicsi Óriások tehetségmutató műsor egyik csapatvezetője.”

 

Délután 3 órától még egy utolsó nagy lendülettel megtáncoltatják a gyerekeket. A Kispárna Mesezenekar repíti el őket a dalok szárnyán a zenés mesevilágba.

 

A 18 óráig tartó „utógyermeknapon” fellép még Fodor Eliza és Varga Richárd, de a Domino Rock Band is. Az énekverseny mellett Zumba Kid bemutató, ugrálóvár, társas- és kvízjátékok, Xbox-verseny, továbbá kézműves foglalkozások, rajzverseny, hennázás, arcfestés színesíti (utóbbiak szó szerint is) a programot.

 

A rendezvény bevételét, ahogy mindig, a társadalmi segítségnyújtásban nem részesülő, hátrányos helyzetű maglódi családok támogatására fordítják.


A képek forrása: Maglód Város Szociálisan Rászoruló Gyermekeiért és Családjaikért Alapítvány közösségi oldala

és a Picurrádió oldala



Utoljára frissítve: 2016-10-02 21:29:11

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>