. Ma Gedeon napja van.
Megújuló maglódi polgárőrség
2014-08-29 15:45:01
Megújuló maglódi polgárőrség

Megújuló maglódi polgárőrség

A maglódi polgárőrök új elnököt választottak: Juhász János utóda Gerhát Attila.

 

Az elmúlt 16 évben a Maglódi Bűnmegelőzési Polgárőrség az itt élők közérzetének a javítását tűzte ki célul, amikor megszervezték a rendszeres járőrözést, illetve egyéb bűnmegelőzési tevékenységeket vállaltak. Igyekeztek mindent megtenni városunk közbiztonsága érdekében, segítve és kiegészítve a helyi rendőrök munkáját.

 

Az eddigi feladatokat továbbra is ellátva, azonban szervezetileg megújulva folytatódik a polgárőrség munkája a közbiztonság védelme érdekében. A civil szervezet új elnöke, Gerhát Attila vezetésével a bűnmegelőzési munka hatékonyságának növelését szeretnék elérni, aminek a megvalósításához önkéntes polgárőrök jelentkezését kérik.

 

Jelentkezhet bárki, aki tenni szeretne Maglód biztonságáért, illetve aki segíteni szeretne a maglódiaknak egy komoly múltú civil szervezet kereteiben – ha, betöltötte a 18. életévét, és büntetlen előéletű. A felvételnél előnyt élveznek a köz- és vagyonbiztonság terén szerzett tapasztalattal rendelkezők. Jelentkezni lehet a 70/405-00-30 telefonszámon vagy személyesen, előre egyeztetett időpontban a 2234 Maglód, Thököly utca 13. szám alatt.

 

Képünkön Gerhát Attila, a Maglódi Bűnmegelőzési Polgárőrség új elnöke (pólóban), testvérével, a szintén polgárőr Jánossal

Az információ forrása: maglod.hu

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>