. Ma Andrea napja van.
Megjön a… Mozgó Mozi!
2018-01-08 21:13:00
Megjön a… Mozgó Mozi!

Megjön a… Mozgó Mozi!

Január 14-én, vasárnap erősen szurkolunk a MagHáz tavaly elkezdett és idén folytatódó kezdeményezésének, a Mozgó Mozinak. Hiszen helybe hozza a sikerfilmeket! Ekkora vásznat még tán sose látott a színházterem, amelyen a Star Wars fényharcosai, jedilovagjai száguldoznak a csillagszéllel szemben, sőt megjön újra apuci is, és elhívja magával Liam Neesont meg a többi sztárt.

 

A 10 órás előadást, a Jumanjit a mai menő gémerek mellett a „tegnapi” Robin Williams-rajongóknak is ajánljuk, hiszen az Oscar-díjas színésszel egy egész generáció „társasozott” életre-halálra úgy két évtizede. Aki avatar akar lenni, a dzsungelbe kell annak menni, és Jumanjit kell játszani (nézni)!

 

A vasárnapi ebéd előtt, délben még érdemes belekóstolni „az utolsó felfedező” világkörüli kalandjaiba, mert Tad nem egy „tedd ide, tedd oda” rajzfilmfigura, hanem valóságos mesehős, akinek csavaros eszét papagája és kutyája is csavargatja kicsit még, hogy megmentsék Sarát, az észbontó régésznőt, no meg a Midász-papiruszt.

 

14 óráig kell várni „apucira”, aki ekkor jön meg ismét: nem is egyedül. Aki az első részben Mark Wahlberg macsó apucijával szimpatizált, örvendezhet, mert érkezik az ő apucija is, Mel Gibson személyében, akinek pedig Will Ferrell apucival dobbant és állt le a szíve, most még az ő apucijával is megismerkedhetik a családi filmes ökörködés során.

 

16 órakor a magyar bűn útjára léphetünk Ambrus Attilával, aki ugyan nem a hunok királya, viszont „viszkissé” válva lett alliteráló alakká.

 

18.15-kor egy messzi-messzi galaxisban vagy Maglódon kezd nyugtalanság uralkodni? Mindenesetre a Star Wars csillagporos csatái közben elgondolkodhatnak mai és egykori fénykardos fényharcosok: mi a mese most? Őrültség? Álom? Film? Számítógép? Mobil?

 

20.45-kor aztán ismét színre lép Liam Neeson, hogy megtudjuk, melyik is az ő igazi arca: az Ismeretlen férfi magára találó hőséé, a nemes jedilovagé, a Némaság szerzeteséé, az Igazából szerelem könnyes-romantikus apukájáé vagy az Elrabolva trilógia szó szerint nagyon ütős édesapjáé? Talán ez az új, amely a Maglódon szépen csengő The Commuter (Az ingázó) című thrillerrel hirdeti: nincs kiszállás? Van!

 

Mozgó Mozi Maglódon.  Jegyárak: 3D – 1600 Ft, nyugdíjasoknak és diákoknak – 1300 Ft; 2D – 1300 Ft, nyugdíjasoknak és diákoknak – 1000 Ft; kb. 25 főtő pedig csoportos kedvezmény – 1000 Ft/3D és 800 Ft/2D.

 

 

Utoljára frissítve: 2018-01-12 23:56:33

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>