. Ma Róbert napja van.
Májusi Mesenap
2014-05-27 16:17:00
Májusi Mesenap

Májusi Mesenap

A gyermeknap valójában május 31-én lesz az idén Maglódon.
Az első Mesés Családi Nap tavaly a Magyar népmese napjára „esett”, most tavasszal a madarak és fák köré szervezi a patakparton a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, karöltve a MagHázzal, valamint számos civil szervezettel és a szívvel-lélekkel játszani tudó felnőttekkel.

 

14 órától a Mesefalu és a benne megelevenedő rengeteg mese várja a Helytörténeti Gyűjtemény körül és a történelmi sétányon a csudás próbatételek és kihívások elé vidáman álló gyermekeket, szülőket. Az állatsimogató, babusgató már tavaly is óriási siker volt. A mesterfogások és mesterségek útja ezúttal szintén számos meglepetést rejteget (hogy csak egyet említsünk „véletlenszerűen”: Pofon- és Puszibolt kínálja majd portékáit). Madárlátta finomságokat falatozhatnak az örömzenélésben és örömtáncolásban megéhező gyerekek. Végül a 18 órától fellobbanó Mesemáglya lángjai égetik el a fáradságot résztvevőkből, szervezőkből.

 

A Mesefaluba a belépés díjtalan. (A tavalyi tapasztalatok alapján azonban a szervezők a felnőttek megértését és belátását kérik: a finomságok a gyermekek kedvéért, számukra készülnek a Mesenapon.)

 

 

Délelőtt 10 órától dr. Boldizsár Ildikó meseterapeuta, mesekutató előadását hallgathatják meg az érdeklődő felnőttek „Életfordulók meséi” címmel a MagHázban. A rendezvény ideje alatt gyermekfelügyeletet biztosítanak a szervezők.

 

 

Kapcsolódó cikkünk: Igyunk az élet forrásából! Boldizsár Ildikó Maglódon

Utoljára frissítve: 2014-05-28 00:02:55

További híreink
Az adriai szexbotrány után rehabilitálták Borkai Zsoltot
Borkai Zsoltot választották meg a Győri Atlétika Club (GYAC) elnökének. „Kis lépés Borkai Zsoltnak, nagy lépés a győrieknek” – kommentálta a hírt a szexbotrányba belebuko...
2023-06-02 13:53:23, Hírek, Fókuszban Bővebben
„Mintakalauz” pótdíjazta meg a vonaton utazó álláskereső hölgyet
Az érintettek közül sokan nem tudják, hogy a főváros anyagi támogatásával kiadott Havibérlet álláskeresőknek elnevezésű okmány nem érvényes Budapest területén a MÁV Zrt é...
2023-06-02 13:53:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Kegyelmet kapott Budaházy Novák Katalintól – a Mi Hazánk majálisán ünnepelte
A köztársasági elnök szerint a pápalátogatás különleges alkalom, ezért adott kegyelmet a Hunnia-per elítéltjeinek.
2023-05-02 17:57:46, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az érintettek közül sokan nem tudják, hogy a főváros anyagi támogatásával kiadott Havibérlet álláskeresőknek e...
Bővebben >>