. Ma Orsolya napja van.
Közalkalmazottak kerestetnek!
2017-05-31 03:32:57
Közalkalmazottak kerestetnek!

Közalkalmazottak kerestetnek!

A Belügyminisztérium által működtetett állásportálon, a Közigálláson (kozigallas.gov.hu) jelenleg 6 maglódi hirdetés olvasható: óvodavezetőt keresnek május 31-i, óvodapedagógusokat június 5-i, 16-i és 30-i, területi védőnőt szintén június 30-i és testnevelő tanárt augusztus 11-i határidővel.

 

Maglód Város Önkormányzata határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonyban alkalmazná a Napsugár Óvoda (2234 Maglód, József Attila krt. 29–31.) új, teljes munkaidejű vezetőjét, akinek a megbízása határozott időre, 2017. július 1-jétől 2022. június 30-ig szól majd. Pályázati feltétel a cselekvőképesség és a büntetlen előélet; a főiskolai, óvodapedagógusi végzettség; óvodapedagógusként letöltött legalább 5 éves szakmai gyakorlat; pedagógus szakvizsga keretében szerzett intézményvezetői szakképzettség; illetve részvétel vagyonnyilatkozat-tételi eljárásban. Az elbírálásnál előnyt élvez, akinek több mint 5 éves vezetői tapasztalata is van.

Szakmai önéletrajzot, vezetői programot, a diploma és a képesítést igazoló iratok másolatát, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt és a személyes adatok pályázati eljárással kapcsolatos kezeléséhez való hozzájáruló nyilatkozatot kell benyújtani a legkorábban július 1-jétől betölthető álláshoz.

A kiírásról további információt Klimné Sütő Mária nyújt a 29/525-061 -os telefonszámon. A pályázatokat postán Maglód Város Önkormányzatához (2234 Maglód, Fő u. 12.), elektronikusan Klimné Sütő Mária részére (maglodpmh@monornet.hu) vagy személyesen a Városházán (I./15.) kell benyújtani, feltüntetve a 647/2017. azonosító számot és a beosztást (óvodavezető). Az intézményi véleményezés után a képviselő-testület legkésőbb június 22-ig dönt a megbízásról.

 

A város mindhárom óvodája teljes munkaidőbe, közalkalmazotti jogviszonyba alkalmazna pedagógust.

 

A Szivárvány Óvodába a jelentkezés feltétele a magyar állampolgárságon, a cselekvőképességen, a büntetlen előéleten és az egészségügyi alkalmasságon kívül a főiskolai óvodapedagógusi végzettség, illetve ECDL-tanúsítvány. Olyan gyermekszerető és jó kommunikációs képességű kollégát alkalmaznának, aki hatékonyan együtt tud működni munkatársaival és az intézmény partnereivel is.

A jelentkezőktől június 5-ig a diplomamásolat, fényképes szakmai önéletrajz és 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány benyújtását kérik az azonnal betölthető álláshoz.

További információt a kiírásról Gönczyné Szabó Judittól lehet kérni a 06/29/740-508 telefonszámon. Postán a Szivárvány Óvodába kell megküldeni a dokumentumokat (2234 Maglód, Lövéte u. 10–12.), elektronikusan pedig a szivarvanyovoda@maglod.hu címre, feltüntetve a 114/2017. azonosító számot és a munkakör megnevezését (óvodapedagógus).

Az állás betöltéséről június 12-ig a benyújtott pályázatok tartalma alapján a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt, mérlegelése alapján meghallgatásra is sor kerülhet.


A Hétszínvirág Művészeti Óvodában is teljes munkaidős, de határozott időtartamú, 2020. június 15-ig tartó közalkalmazotti jogviszonyt létesítenének az új kollégával. A leendő munkatárstól a közoktatási törvényben meghatározott feladatokon kívül legalább 1–3 év szakmai tapasztalatot és Nagy Jenőné „Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel” című alternatív programja alapján önálló tevékenységet várnak el.

A kiírásról további információt Szabó Istvánné nyújt a 06/29/325-189 telefonszámon. Postán az óvodába küldve (2234 Maglód, Rákóczi u. 1–3.), elektronikusan a hetszin@monornet.hu címen várják a 174/2017. azonosító szám, valamint az óvodapedagógus munkakör megnevezésével ugyanazokat a dokumentumokat, mint az előző hirdető esetében. A június 16-ig benyújtott jelentkezéseket egy héten belül el is bírálják, a munkakör pedig augusztus 1-jétől betölthető.

 

A Napsugár Óvodában 2017. szeptember 1-jétől 2018. május 31-ig tartó határozott idejű közalkalmazotti státust kínálnak teljes munkaidőben. A kiírásról Vanczák Csilla nyújt felvilágosítást a 06/29/325-193 telefonszámon. Postán a 2234 Maglód, József Attila krt. 29., elektronikusan a napovi01@gmail.com címre lehet elküldeni a jelentkezést a pályázati azonosító szám feltüntetésével (BM/5403-2/2017) és a munkakör (óvodapedagógus) megnevezésével. A június 30-ig beküldött pályázatokat július 31-ig elbírálják, az állás pedig szeptember 1-jétől tölthető be.

 

Az önkormányzat területi védőnőt is fel kíván venni határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonyba, teljes munkaidőbe. A vonatkozó ESZCSM-rendeletben meghatározott feladatok a 2234 Maglód, Rákóczi u. 7. alatt végzendők a főiskolai egészségügyi, védőnői szakos diplomával rendelkező büntetlen előéletű jelöltnek. Előnyt élvez, aki ilyen munkakörben legalább 3–5 év szakmai tapasztalattal bír. Június 30-ig kell eljuttatni a Városházára a végzettséget igazoló oklevél másolatát; 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány másolatát, szakmai önéletrajzot és egy nyilatkozatot arról, hogy a résztvevők megismerhetik a pályázati anyagot. A legkésőbb július 7-ig elbírált jelentkezést követően azonnal be is tölthető a munkakör.

A kiírásról Nagyné Teiner Ilona a 06/29/525-061 telefonszámon nyújt további felvilágosítást, akinél személyesen is leadható a dokumentáció. Postai úton a Polgármesteri Hivatal (2234 Maglód, Fő u. 12.), elektronikusan a teiner.ilona@maglod.hu címre kell küldeni a pályázatokat az azonosító szám (789/2017) és a munkakör (területi védőnő) megnevezésével.

 

A Monori Tankerületi Központ a Maglódi Vermesy Péter Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában (2234 Maglód, Fő u. 1–9.) testnevelő tanárt kíván alkalmazni határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszonyban, teljes munkaidőben.

A főiskolai testnevelés és bármely tanári szakos jelöltektől hatósági erkölcsi bizonyítvány, szakmai önéletrajz és iskolai végzettséget igazoló dokumentumok hitelesített másolatának beküldését várják el. Előnyt élveznek a legalább 1–3 év pedagógusi szakmai tapasztalattal rendelkezők és az önálló, innovatív személyiségek.

Az augusztus 11-ig benyújtott pályázatokat augusztus 15-ig el is bírálják, a munkakör pedig augusztus 16-tól tölthető be. A kiírásról további információval a 06/29/325-102 telefonszámon Hosszú Tibor szolgál, akinek elektronikusan a jozsef.villand@kk.gov.hu címen keresztül kell elküldeni a jelentkezéseket.

 

 

Utoljára frissítve: 2017-05-31 08:23:09

További híreink
Kövér László menekül – kordonokkal keríti el magát még a Parlamentben is
Szél Bernadett, független országgyűlési képviselő szerint elfogadhatatlan, hogy Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Parlament és a képviselői irodaház épületében újab...
2019-10-18 18:57:37, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Újabb kerületekben blokkolja a Fidesz az ellenzéki polgármesterek hivatalba lépését
Megtámadták a választási eredményeket Józsefvárosban, mind a polgármesterit, mind pedig az ellenzéki jelöltek által megnyerteket. A legtöbb helyen az érvénytelen szavazat...
2019-10-18 10:20:07, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
És most kezdődik. Vagy kezdődne. Vagy kezdődhetne.
Ugyanis a nyertes ellenzéki polgármestereknek és csapataiknak most kellene szépen, komótosan kiborítani a fiókokat, a szekrényeket, az irattartókat, a dossziékat, mindent...
2019-10-17 14:31:44, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Erős fölénnyel nyerte a 2019-es önkormányzati választásokat az ellenzék Budapesten. Az új főpolgármester Kará...
Bővebben >>