. Ma Márk napja van.
Köszönet az adományokért
2017-04-11 00:13:38
Köszönet az adományokért

Köszönet az adományokért

A Maglód Város Szociálisan Rászoruló Gyermekeiért és Családjaikért Alapítvány nevében szeretnénk köszönetet mondani a budapesti Béke Gyermekotthon színjátszóinak és vezetőjüknek, Oláh Bódi Évának, mert a 2017. április 2-án a MagHázban megtartott előadásuk teljes bevételét (120 000 Ft-ot) alapítványunk részére ajánlották fel.

 

Különösen megható ez az adakozás, hiszen olyan gyerekektől érkezett (immár 2. alkalommal), akik maguk is állami gondoskodásban részesülnek, mégis nagylelkűen tudnak rászoruló maglódi társaikon segíteni. Ebből az összegből 12 gyermek 1 havi étkezési költségeit tudjuk fedezni, amit a támogatott családok nevében is köszönünk.

 

Alapítványunk csaknem 4 éves fennállása alatt többször megtapasztalhattunk, hogy baj esetén képesek vagyunk az együttérzésre, és a segítőkészség sem veszett ki belőlünk, nem vizsgálgatjuk, ki tehet róla és ki nem, hogy segítségre szorul.

 

Köszönetet szeretnénk mondani a Családsegítő Szolgálat vezetőjének, Mayerné Lénárd Arankának, aki a kapcsolatot ápolja a Béke Gyermekotthonnal (egyben kuratóriumunk tagja is); a befogadó MagHáz vezetőjének és munkatársainak (utóbbiak a Családsegítő dolgozóival együtt az előadás előtt és a szünetekben gondoskodtak a gyerekközönség szórakoztatásáról); az Auchan áruháznak; a Nyugdíjas Klub, az Életet az éveknek Alapítvány szorgos, mindig segítőkész tagjainak, a Napsugár Óvoda szülői közösségének (Csapó Ibolyának, Borbélyné Pataki Évának, Makó Henriettának, Brendus Eszternek és Morvai Erzsikének) azokért a finom süteményekért, amelyek – viszonzásként – a családi otthon ízével és illatával ajándékozták meg a fellépő gyerekeket, hiszen ők máskor ezekben nem részesülhetnek.

 

Köszönet a Roszicska Hagyományőrző csoportnak, Horváthné Kertész Erzsébetnek, Remport Csabának a kiemelt pénzbeli adományért, a Kuglóf Pékségnek, a Fő u. 28-as Zöldségboltnak, amiért rájuk mindig számíthatunk a szendvicsek elkészítésénél.

 

Utoljára, de nem utolsó sorban köszönjük a támogató jegyeket megvásárló maglódi lakosoknak, mert ez alkalommal is érzékenynek mutatkoztak szorult helyzetben lévő embertársaik problémái iránt, ezzel megtapasztalhatták az adakozás, a segíteni tudás örömét, így saját magukat is jutalmazták.

 

Továbbra se felejtsék: „Segíteni könnyebb, mint gondolná, hiszen már egy ebéd is egy új esély!” Köszönjük a gyermekek nevében is!

 

A kuratórium

 

Fotó: Bertalan Timea

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>