. Ma Emma napja van.
Európa élén: Törő Zsuzsanna
2015-08-27 13:56:51
Európa élén: Törő Zsuzsanna

Európa élén: Törő Zsuzsanna

Törő Zsuzsanna Maglód első számú dartsosa, aki párosban már korábban szerzett Eb-aranyat, csapatban pedig hétszeres bajnok volt, az augusztusban megrendezett olaszországi Darts Európa-bajnokságon (Federation European Compact Sport, FECS) az ecseri Szatmári Zsuzsannával párosban ezúttal ezüst érmet kapott, és ezüst érmes lett a magyar csapat is, amelyet Törő Zsuzsanna erősített.

 

Üröm az örömben, hogy a Magyar Darts Szövetség elnöksége augusztus 24-i ülésén hozott határozatával fegyelmi eljárást kezdeményezett a Szalon Darts Klub és Eb-n részt vevő egyes játékosok, köztük Szatmári Zsuzsanna és Törő Zsuzsanna ellen „hozzájárulás nélkül, magyar válogatottként szereplés vétségének gyanúja miatt”. A vizsgálat lezárásáig a klub tagsági viszonyát és az érintett sportolók versenyengedélyét felfüggesztették. A Magyar Darts Szövetség Fegyelmi Bizottsága szeptember 1-jei ülésén ugyan hatályon kívül helyezte a Szalon Darts Klub tagsági viszonyának és valamennyi játékos versenyengedélyének felfüggesztését, de az eljárást nem zárta le.

 

Törő Zsuzsanna mindennek következtében kénytelen osztrák versenyengedélyével részt venni a spanyolországi Santa Susannában augusztus 29-től szeptember 4-ig tartó EDF-féle (European Darts Federation) Európa-bajnokságon, ahol szintén maglódi mezben játszik majd. A darts szövetség belső konfliktusai mindenesetre nem könnyítik meg a jelenleg is versenyző sportolók helyzetét, bár bizakodásra adhat okot az elnökség augusztus 28-i közleményének azon részlete, mely szerint „A sportolók által elért eredményekre büszkék vagyunk, nem kívánunk különbséget tenni steel és soft között ebben a tekintetben sem!”

 

 

Az eljárásról szóló hír forrása a Magyar Darts Szövetség honlapja

 

Korábbi cikkeink:

Törő Zsuzsanna Európa-bajnok!

Dacos dartsos

Utoljára frissítve: 2015-09-02 13:52:20

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>