. Ma Irén napja van.
Dübörög a Fodor család!
2017-11-28 00:52:50
Dübörög a Fodor család!

Dübörög a Fodor család!

A Sztárban sztár +1 kicsi első versenynapján, november 26-án este a műsor 2. feléig kellett várni az „ország házibulijában”, hogy a maglódi Fodor testvérek színpadra lépjenek párjukkal. Liza a 3., Erik a 4. etapban jutott szóhoz, illetve dalhoz.

 

Liza így emlékezett vissza még a „pártalálás” pillanataira: „Majdnem elsírtam magam. Durván vert a szívem, mintha egész Budapest a szívverésemet hallgatná…” De aztán olyan hamar összebarátkozott Veréb Tamással, hogy Christina Aguilera és Adam Levine Moves like Jagger duettjének gyakorlás közben ő „varrta” fel „Adam” első tetkóját, egy (hm, inkább csíkos kutyára, esetleg zebrára hasonlító) tigrist. – Hát jöjjön ki belőled is a tigris! – biztatta Tamás Lizát. – Én nagyon laza leszek, neked pedig csábítanod kell!

– Nem megy jól ez a csajosság! – ódzkodott a nagy férfifaló bőrébe bújni Liza, míg Tamás megpróbált lazának látszódni, miközben a Jaggert utánzó Levine-t utánozta. – Nem szokatlan az amerikai színpadoktól, hogy a férfi előadók megválnak a pólójuktól. Ez itthon sokkal ritkább, ezért van bennem feszkó, hogy fog ez kinézni…

– A pandamaci ereje legyen veletek! – kívánta Tilla a fellépés előtt, és arra célzott, hogy Tamás egy plüss macit ajándékozott Lizának kabalául. – Csodálatos énekes vagy! – tette hozzá, Lizát bátorítva.

– Végre kicsit ki tudtál törni a rózsaszín kis felhőcskétekből, amibe a Kismenőkben a bátyáddal voltatok! – értékelte elsőként Ábel Anita a fellépőket. – Toljad ezerrel! Engedd ki a hangod, ne félj…! – hangzott a cizellált szakmai tanács.

– Ez előtt az egymillió ember előtt nem kell szégyellned magad! – toldotta meg a magvas gondolatokat Tóth Vera.

Míg a zsűriben helyet foglaló hölgyek leplezetlen örömüket lelték az ifjú Veréb/Levine „tollatlan”, ámde tarkára kirajzolt felsőtestében, a férfiak, különösen Rákóczi Ferenc pajzán célozgatásai elől félre néztek a végül is fiataloknak szánt műsor készítői. De szerencsére Feri szemében a 15 éves Liza sem tűnt reménytelennek (legalábbis egy pillanatra elkapta ez az érzés): – Volt egy olyan kinézésed, amikor megjött a csaj…

 

A 10 pár utolsó fellépőjeként érkezett Erik a zsűriben helyet foglaló Tóth Vera hugával. – Amikor Gabit megláttam, egyrészt nagyon örültem, másrészt besokkolódtam… – emlékezett vissza a műsor elejére a maglódi fiú.

Gabi pedig tetőtől talpig szemügyre vette „párját”: – Magasság jó, fazon jó, most már csak le kell őket énekelni! – mutatta meg egyúttal az aprólékosan részletes stratégiát. – Egy kicsit tyúkanyó-feeling lesz a részemről Erik felé. – Ám fordult a kocka hamarost, amint gyakorolni kezdték Tony Bennett és Lady Gaga duettjét, az It Don't Mean A Thing-et. – Jó látni, hogy Erik ennyire rutinosan mozog a szerepben, most inkább én érzem a biztos támaszt a „kicsiben”. Eleinte különösen azért is nehéznek tűnt a feladatuk, mert szinte „eszköztelenül”, „apró mozdulatokból építkező előadással” kellett megbirkózniuk. Az is érdekes, sőt dupla csavarnak látszott hogy Eriknek 17 évesen kellett a 70 év fölötti, idős karaktert megjeleníteni, míg Gabinak a vele egykorú Gagát.

– Annyira örültem ennek a dalnak, mert nekem a swing meg a jazz a minden! – hangzott Erik hitvallása.

És mennyire látszott is ez!

– Meg nem mondanám, hogy egy tizenéves fiú van a maszk alatt – állította a zsűri, illetve Ábel Anita. – Neked is jót tett az idő …vasfoga! Minden mozdulat megvolt, jól mentek, hangilag is elképesztően passzoltok egymáshoz! A kémia is működött!

– Hú, nekem eszméletlenül tetszett! – érvelt szakmai alapon Király Viktor. – Amit ti hoztok erre a produkcióra, pontosan arról szól ez a műsor! Bele kell bújni az eredeti előadók bőrébe. Zseniális, ahogy te, Erik, levetted a mozdulatokat, a hangot, az egész swing-érzetet, a régies New York-világot!

Rákóczi Feri ismét harmonikusan vegyítette a profizmust és a szellemességet: – Pont az volt meg benneteket, mint az eredeti párosban: két annyira vibrálóan ellentétes személyiség tud nagyon jól együtt dolgozni. Kicsit kordagyuris mozgás volt Erikben, de nekem ez is belefért.

Tóth Vera megőrizte objektív elfogulatlanságát: – Nekem leszakadt az állam. Konkrétan nem találom a szavakat. A kishúgom a legjobb magyar énekesnő ebben az országban! Jók vagytok egymásnak! – Még azt is látni vélte rajtuk, ahogy Lady Gagát Tony Bennet kihúzta a popszakma fertőjéből. – Lazuljál be! – tanácsolta végül Eriknek.

 

– Dübörög a Fodor család! És újra egyesül a Tóth család – értékelte a műsorvezető Till Attila a helyzetet. Jól, bizony jól, mert az összesített értékelést végül az első estén az utolsó, azaz a Fodor–Tóth páros nyerte meg, Lizáék pedig a hatodik legtöbb pontot kapták.

 

A következő adásban Erikék Ricky Martinná lényegülnek majd át, míg Liza és Tamás Sam Smith és Mary J. Blige bőrébe bújik.

 

A képek és az idézetek forrása: supertv2.hu

 

 

Utoljára frissítve: 2017-11-28 21:51:45

További híreink
Nyitva lesz az aranykapu
Március 23-án lerakták a maglódi bölcsőde alapkövét.
2018-03-23 17:06:15, Hírek, Fókuszban Bővebben
Szűrni kell, mielőtt szúrni kezd
Március 23. és április 5. között tartják a tüdőszűrést.
2018-03-23 00:10:00, Hírek, Fókuszban Bővebben
Sorsdöntő választás
Dr. Szűcs Lajos fórumán megtelt a MagHáz Díszterme.
2018-03-22 00:54:52, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Minden sikeres nő mögött áll egy férfi: együtt ünnepel a Nőklub.
Bővebben >>