. Ma Gedeon napja van.
CSODASZÁMba menő versenyek
2013-08-02 16:47:36
CSODASZÁMba menő versenyek

CSODASZÁMba menő versenyek

A CSODASZÁM nem a hetes vagy a 21-es, hanem a hármas: a csocsó, a darts és a számítógép szavakból alkotta ugyanis a MAGAM Egyesület, a Maglódi Nagyhíd Fesztivált is szervező Maglódi Amatőrök a Kultúráért Egyesület.

 

CSO, mert valószínűleg csodálatos csocsóbajnokság lesz; DA, mert (dadadadammmm!) darts versenyt is szerveznek mellé; SZÁM, mert számtalan (pontosabban: számos) számítógépes játékot lehet közben kipróbálni. Az egyesület plakátján szinte a legszerényebb sor: „Darts: magyar bajnoki, Eb-, vb-helyezettekkel”… Tiszteletet érdemel ez a tipográfiai önmegtartóztatás, hiszen mégiscsak nagy szó a magyar bajnokkal együtt játszani, beszélgetni, nem?!

 

Akinek mindez nem elég, azt a maglódi csillagász szakkör képviselői kápráztatják majd el, mármint a Nappal és a többi égitesttel. A csillagokat is lehozzák tehát a közönségnek és a versenyzőknek az égből a Sport Pubban (József Attila krt. 6.) augusztus 10-én 11 órától megrendezendő viadalon és a kapcsolódó rendezvényeken a szervezők. Késő este pedig Dj Paga & Old Szapi produkál majd olyasmit, amit meg sem szabad kísérelni szavakba önteni. (Zenét tudniillik.)

 

Nevezni a magamegyesület@gmail.com címen lehet, illetve e címen és a 20/924-2728 telefonszámon, valamint a www.sportpubmaglod.hu oldalon szolgálnak további felvilágosítással. A nevezési díj felnőtteknek egy Sport vagy Balaton szelet, hogy aztán a csokikupacot a rendezvényre látogató gyermekek kaphassák meg. A nevezőket továbbá 14 órakor egy tál meleg étellel látják vendégül (a többiek 400,- Ft/adag térítésért velük ebédelhetnek – a készlet erejéig). Addig is a CSODASZÁM közösségi oldalán némi darts játéktörténelemmel is ismerkedhetnek a kíváncsiskodók.

További híreink
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem...
Bővebben >>