. Ma Auguszta napja van.
Az Akváriumban Kovácsovics Fruzsina úszkál
2014-11-12 23:42:01
Az Akváriumban Kovácsovics Fruzsina úszkál

Az Akváriumban Kovácsovics Fruzsina úszkál

November 16-án koncertet ad Kovácsovics Fruzsina a Családi Akváriumban.


A maglódi Kovácsovics Fruzsina a 2007-es Csillag születik döntőse volt. Két sikeres, felnőtteknek szóló album után 2012 nyarán jelentette meg első gyereklemezét Elfeledett mézescsók címmel, amelyet az Év Gyermek Albumának választottak, illetve 2013 júniusában Fonogram-díjjal jutalmaztak. 


Fruzsina végzett óvodapedagógus is, így élete fontos szereplői a gyerekek. A lemez összeállítása során arra törekedett, hogy a zeneileg is igényes dalok a „gyökereket és szárnyakat” pedagógiai elvét kövessék: merített a magyar népzenei gyökerekből és multikulturális (folk, country stb.) zenei motívumokból egyaránt. A szövegek részben kortárs költők - Lackfi János és Szalóczi Dani - művei, részben Fruzsina „varázstollából” törtek elő.

A Családi Akvárium (V. ker., Erzsébet tér) november 16-i koncertjén Kovácsovics Fruzsina derűs, interaktív utazásra hívja a kicsiket és a felnőtteket, ahol rákapcsolódhatnak az apró örömforrásokra, és míg gyerekszemmel látják a világot, jól érezhetik magukat. A nézőtér játszótérré változik: lesz közös mondókázás, együtt éneklés, sőt Fruzsina megtanítja a pingvintácot. Még talán az is kiderül, mi mindenre jó a hepperedeppe-heppendre varázsige… Aki látta-hallotta a tavaly novemberi lemezbemutató koncertet a MagHázban, az azért lesz ott az Erzsébet téren, aki pedig nem látta-hallotta, az meg azért.

A Családi Akváriumba a belépés 3 éves korig ingyenes, de még a belépődíj (700 Ft) is teljes egészében „lefogyasztható” az Aqua Bistróban (az Akvárium éttermében). A program: 10 órakor kapunyitás, játszóház; 11 órától Kovácsovics Fruzsina koncertje; 12 órától  családi ebéd és játszóház.

 

A szöveg és a kép forrása az esemény közösségi oldala 

 

Kapcsolódó cikkünk: Kovácsovics Fruzsina mézescsókja

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>