. Ma Béla napja van.
Az 1. bölcsőde, a 2. iskola és a 3. óvoda
2014-09-06 20:39:18
Az 1. bölcsőde, a 2. iskola és a 3. óvoda

Az 1. bölcsőde, a 2. iskola és a 3. óvoda

Felépítjük Maglód első bölcsődéjét, második iskoláját és harmadik óvodáját – foglalta össze programjuk sarokpontjait Tabányi Pál polgármester a Maglódi Polgári Kör és a Fidesz–KDNP választási szövetség képviselőjelöltjeinek bemutatkozó rendezvényén.

 

A Baráti Jobb Maglódért szlogen alatt összefogó csapat nem kíván beszállni abba a hol névtelenül, gyáván, hol a már jól ismert figurák neve alatt megszokott módon folytatott rágalomhadjáratba, amivé ők le szeretnék süllyeszteni a helyi politikát.

 

A majális hangulatot felidéző kampányeseményen a szép számban megjelent támogatók és érdeklődők előtt fellépett a Pavlovics Lászlóné képviselő által vezetett Nők Klubja, az örökifjú Nyugdíjas Klub, Viki és zumbacsoportja, Kostyák Attila és Tóth István előadóművészek, valamint a Lévai Attila képviselőjelölt irányította Kacamajka néptáncegyüttes.

 

Falusi-Tóthné Koller Ilona képviselő megköszönte mindazok munkáját, akik nélkül nem érhetett volna el a képviselő-testület a gazdasági körülmények ellenére is számottevő eredményeket, és akik most is önzetlenül, az első szóra mögé álltak a választási szövetségnek. „Nem »új Maglód«-ra van szükség, hanem a mi régi, több száz éves hagyományokból táplálkozó, régi szép Maglódunkat kell és érdemes még otthonosabbá tenni” – mondta a rendezvény másik háziasszonya. „Azt szeretnénk elérni, hogy az itt lakók valóban hazajárjanak Maglódra, valódi otthona legyen ez a nagyhagyományú település minden lakójának” – mondta beszéde végén Tabányi Pál polgármester.

 

1. kép: Tabányi Pál polgármester bemutatja a Baráti Jobb Maglódért csapatát: Pavlovics Lászlóné képviselőt, a Maglódi Nők Klubja elnökét, Falusi-Tóthné Koller Ilona képviselőt, vállalkozót, Vanczák Csillát, a Napsugár Óvoda vezetőhelyettesét, Remport Csaba programozó-informatikust, Lévai Attila projektvezetőt, a Kacamajka néptáncegyüttes vezetőjét, Kérges László alpolgármestert, képviselőt, Hosszú Tibor iskolaigazgatót, képviselőt és Jenei Péter értékeítési koodinátort.

2. kép: Vaskó József, a Maglódi Polgári Kör elnöke várdaróci módra halat süt

3. kép: A kampányrendezvény közönségének egy része

 

 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>