. Ma Emma napja van.
Aranycipellők a Vermesy-fesztiválon
2018-10-13 13:07:04
Aranycipellők a Vermesy-fesztiválon

Aranycipellők a Vermesy-fesztiválon

Aranycipellő, a cinege cipője, a kis Mukké, Csoszogi bácsié, a pirkulicsoké vagy a mindent széttáncoló királylányoké?

 

A Vermesy Péter Alapfokú Művészeti Iskola képzőművészeti tagozatos diákjainak, a Domján Edit-díjas Csépe Milla és Kálmánné Nánássy Zita tanítványainak országos versenyeken résztvevő műveiből nyílik október 13-án 17 órakor kiállítás a MagHázban. A kiállítás gerincét „A cipő, amiről álmodni sem mertél” eddig! című országos tárgytervező és -alkotó verseny pályaművei szolgáltatják.

 

A Pest Megyei Értéktárba is felvett, most 17. alkalommal megrendezett Vermesy Művészeti Napok Maglódon című programsorozat 3. napján az idén augusztus 20-án Maglódért Emlékéremmel kitüntetett pedagógusok állították össze a szombat esti műsort: így fellépnek a Kacamajka néptáncosai Lévai Attila és Tóth Balázs, illetve Kis István és Kis Demeter Erika vezetésével, a Sziluett Mazsorett leányai Osztertágné Szeili Mariann irányításával és a Késmárky Uzonka vezényelte Vadvirág kórus.

 

A fesztivál első napján a katolikus templomban, a másodikon az evangélikus templomban zajlott „teltházas” (Isten háza!) hangverseny, míg vasárnap 10.30-kor a református templom látja vendégül a művészeti napok résztvevőit. A belépés minden programra ingyenes.

 

 

Utoljára frissítve: 2018-10-13 15:03:15

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>