. Ma Emma napja van.
Angyalok városa
2016-12-28 15:52:55
Angyalok városa

Angyalok városa

A Foci a köbön december 27-i száma közölt cikket ezzel a címmel. A város kétségkívül: Maglód.

 

Retezi Károly, a Maglódi TC (korábban a Vecsés és a Biatorbágy) kapusa a Foci a köbön Eszel-iszol rovatában december 12-én még azt mondta Horváth M. Attila kérdéseire, hogy szeretett „volna az 5-6. hely környékén telelni”, ami „sajnos nem sikerült, viszont nem vagyunk nagyon leszakadva, és egy jó alapozással előrébb fogunk tudni lépni”. Ugyanakkor azt is elárulta az újévi fogadalom kapcsán, hogy immár gondolkodik a visszavonuláson, de szeretné „ezt jó érzéssel és becsülettel tenni, hogy jó szájíze legyen mindenkinek”, neki is, a csapatnak is.

 

Mindenesetre a kapus nem így tervezte az ünnepeket: „Két hete kezdett el fájni a lábam – nyilatkozta a lapnak –, olyan érzésem volt, mintha begörcsölt volna. Nem mentem el orvoshoz, de hol jobban, hol kevésbé fájt. Tegnapelőtt meg már nagyon fájt, és egy nagyobb vérrög elzárta a lábamnál a keringést. Mélyvénás trombózist kaptam, de az orvosok szerint vigyáztak rám az angyalok, mert nem sok kellett, hogy tüdőembóliát kapjak, és ott maradjak. Most kórházban vagyok és kapom a vérhígítókat.”

 

Az eredetileg szakács végzettségű sportember rajong a főzésért, és ideális karácsonyi menüként afrikai harcsából és pontyból készült halászlét tervezett, kacsával vagy töltött pulykával, diós bejglivel. Igyekszik ehhez képest a Szent Imre kórházban is derűs maradni: „Nem könnyű most, de nyilván a dolgok pozitív oldalát kell nézni, és nem azt, hogy nem tudtam enni a halászléből. Sajnos így egy ideig biztos nem fogok focizni, és amiről a múltkor beszéltünk, lehet, hogy abbahagyom…”

 

Fotók: Foci a köbön archív


Források:

Akivel falatozunk: Retezi Károly (Maglód)

Játékos sors: kórházban. Retezi Károly: Az orvosok szerint vigyáztak rám az angyalok


Utoljára frissítve: 2017-01-05 23:34:55

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>