. Ma Márk napja van.
A Szolidaritás Napja
2016-10-05 19:24:39
A Szolidaritás Napja

A Szolidaritás Napja

Október 5-én délelőtt a Szolidaritás Napja keretében a maglódi Auchan áruházban adták át a 20. évfordulóját ünneplő Auchan az Ifjúságért Alapítvány támogatását a Péceli Természetvédők és Állatbarátok Egyesületének.

 

Az alapítvány 4 200 euróval támogatja a Péceli Természetvédők és Állatbarátok Egyesületének „PETÁK a természetért 2017” c. projektjét, amellyel az iskolásokat kívánják érzékenyebbé tenni a háztartási hulladék keletkezése és kezelése terén adódó problémák iránt, illetve felvilágosítani őket a különféle gyakorlatok megosztása által. Az ünnepélyes átadáson  Kalmár Richárd, az Auchan Magyarország Kft. maglódi áruházának igazgatója (képünkön öltönyben) és Csörgi Zsolt, a Péceli Természetvédők és Állatbarátok Egyesületének képviselője mondott beszédet. Szerdán az áruházba látogatóknak lehetőségük nyílt személyesen is megismerkedni az alapítvány tevékenységével.

 

Legutóbb a Maglódi Szabadidősport- és Természetjáró Egyesület részesült hasonló, 1 000 000 forintos támogatásban (2. képünkön Benczédy István, az áruház korábbi vezetője adja át a díjat Patkós Józsefnénak az egyesület elnökének).

 

1. fotó: B.L.T.

 

Utoljára frissítve: 2016-10-05 19:25:59

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>