. Ma Orsolya napja van.
A csuda vigye? A CsUDaSzámot hozza!
2017-12-20 14:36:29
A csuda vigye? A CsUDaSzámot hozza!

A csuda vigye? A CsUDaSzámot hozza!

A „CsoDaSzám nem a hetes vagy a 21-es, hanem a hármas: a csocsó, a darts és a számítógép szavakból alkotta ugyanis a MAGAM Egyesület, a Maglódi Nagyhíd Fesztivált is szervező Maglódi Amatőrök a Kultúráért Egyesület.


Cso – mert valószínűleg csodálatos csocsóbajnokság lesz; Da – mert (dadadadammmm!) darts versenyt is szerveznek mellé; Szám, mert számtalan (pontosabban: számos) számítógépes játékot lehet közben kipróbálni.” – ekképp harangozta be annak idején lapunk e modern maglódi háromtusát.

 

Változnak az idők, változik a lapjárás is, így került az ulti is az asztalra, és lett CsoDaSzámból CsUDaSzám. És ahogy az ultival érkezett a szervezőkhöz a Nyugdíjas Klub is, azzal a lendülettel cserélődtek le a (sz)ámítógépes játékok a Maglódi Torna Club szakosztályainak bemutatóira. Kár értük? Ez egyszer ugye, nem?

 

December 16-án, az immáron IV. alkalommal megrendezett programsorozat fővédnöki, illetve védnöki szerepét dr. Szűcs Lajos országgyűlési és Jenei Péter önkormányzati képviselő vállalta. A menetrendet lapunk már megírta. Protokollárisan azonban még jelenteni tartozunk, hogy Henter Katalin tanárnővel az „éjszakai baglyok” is beröppentek a CsUDaSzámot csudálni, csinálni a központi iskolába (2. kép). Továbbá a maglódi csokigyűjtést a bohócdoktorok szállítják a kórházba, a lehető legjobb helyre.

 

Lássuk hát a medvét! A mézédes eredményeket tehát: 

 

A darts szakág „Gyermek” kategóriájában I. Sebestyén Bálint, II. Máté Márk, III. Éva Márk és Scheffer Lola.

 

Az „Amatőr” kategóriában I. Tóth Gábor, II. Nagy Attila, III. Varga Gyula, IV. Kovács Attila (3. kép).

 

A „Női nyílt” versenyben I. Sebestyén Regina, II. Virág Zsuzsa, III. Puskás Erzsébet és Kármán Mária. Legmagasabb kiszálló: 112 – Puskás Erzsébet (4. kép).

 

A „Férfi nyílt” versenyben Juhász Béla (a Vecsési Darts Klub játékosa) címvédőként idén is nyert. II. Hegedűs László, III. Albert Gyula és Kelemen László. Első 180: Kovács Attila. Legmagasabb kiszálló: 118 – Hegedűs László (5. kép).
 

A csocsó szakágban I. Bence–Boglárka, II. Éva M.–Bende, III. Réka–Attila, IV. Lola–Zsuzsanna (6. kép).

 

Az ulti (7. kép) szakág „Egyéni” kategóriájában I. Koch József, II. Gergely Lajos, III. Sipos László .

 

 

Ulti „Csapat” kategóriában I. Ferencváros (Barati István, Koch József, Rezek József), II. Vecsés 2. (Sipos László, Siposné Borika, Fejes Imre), III. a Szinkron Nyugdíjas Egyesület (Galambos Mihály, Katona Vendel), Gergely Lajos). A Maglódi Nyugdíjas Klub a VIII. lett.

 

Minden csoda 3 napig tart, de a maglódi CsUDaSzám szerencsére évekig.

 

8. kép: Sereg László (Magam Egyesület), dr. Sándor Tamás (az Országgyűlés Nemzeti összetartozás bizottságának munkatársa), Jenei Péter (a Városfejlesztési és -üzemeltetési Bizottság elnöke), Barta László Titusz (Magam Egyesület), Remport Csaba (alpolgármester), dr. Szűcs Lajos (országgyűlési képviselő), Tabányi Pál (polgármester), Rakita Gábor (Maglódi TC), Bíró Roland (MTC), Bódi Imre (MTC)

 

Kapcsolódó cikkeink:

Egynapos Csoda(szám)

Csodaszámba menő versenyek

Darts poetica

Csudák csudája: IV. CsUDaSzám

 
Köszönet az 1., 7. és a 8. képért Bertalan Timeának

  

Utoljára frissítve: 2017-12-20 14:51:55

További híreink
Kamilla újra a dobogón
Tari Kamilla III. lett a díjlovagló országos bajnokságon.
2018-09-19 11:45:00, Hírek, Sport Bővebben
Európa-bajnok maglódi mazsorettek
Érmekkel értek haza Opatijából.
2018-08-27 13:18:23, Hírek, Sport Bővebben
Patakparti sportpark
15 eszköz áll majd a 150 m2-es gumifelületen.
2018-08-24 14:41:07, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
3. napjához érkezett a rangos művészeti esemény.
Bővebben >>