. Ma Márk napja van.
3:0 a félidőben, a végén 7:0
2017-03-05 16:40:25
3:0 a félidőben, a végén 7:0

3:0 a félidőben, a végén 7:0

A Pest megyei I. osztály 17. fordulójában idei első mérkőzését játszotta felnőtt labdarúgó csapatunk, és 3:0-s félidő után 7:0-s vereséget szenvedett az éllovas Vecsés otthonában.

 

A Maglódi TC honlapján olvasható összefoglaló szerint a felkészülési időszak zömében elfogadhatóan játszó és gólokat szerző csapattal megmagyarázhatatlan eset történt. A mérkőzés eleje ugyanis még a maglódiaké volt, a hazaiak pedig idegeskedtek, és nem igazán találtak rajtuk fogást. A 28. percben azonban egy átlövés után a Vecsés megszerezte a vezetést, majd a szünet előtt egy perc alatt még két gólt rúgott, a fordulást követően pedig szinte azonnal újabb két találatot szereztek a házigazdák. A demoralizált maglódi csapat nem tudott ebből a helyzetből felállni. A kapuban Nagy Csaba hiába mutatott be bravúrokat is, a védelem csődöt mondott, és a Vecsés újabb két góllal végül „kivégezte" a vendég gárdát.

 

Rakita Gábor edző elnézést kért a szurkolóktól. A sportklub oldalán olvasható nyilatkozata szerint „Semmi előjele nem volt annak, hogy ekkora vereségbe szaladunk bele és a mérkőzés sem úgy indult. Játékban és akarásban is dominálni tudtunk a találkozó első szakaszában, majd egyéni hibák sorozata következett, amivel teljesen kivégeztük magunkat. Bizonyosan hibáztam én is a felállás tekintetében, amiért vállalom a felelőséget, viszont mérhetetlenül csalódtam néhány játékosban, akiknek tevékeny része volt abban, hogy ilyen csúfos kudarccal távoztunk. Semmilyen szinten nem lehet csapatként így összeesni.”


Az információ és a fotó forrása: maglodtc.hu




További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>