. Ma Emma napja van.
3. Összefogás Napja
2016-12-08 12:15:03
3. Összefogás Napja

3. Összefogás Napja

Harmadik alkalommal kerül sor a Karácsony előtti Összefogás Napjára a MagHázban december 11-én 13–18 óra között.

 

Az „Ami nem öl meg, az megerősít” csoport civil szervezete, a Papp Ildikó által vezetett Megerősítők Egyesület fémjelezte jótékonysági rendezvény bevételével a maglódi óvodákat, az iskolát, illetve a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatot támogatják idén. Tavaly 700 ezer Ft-tal segítették a jótékonysági nap résztvevői a maglódi rászorulókat.

 

Sajnálatos viták és konfliktusok övezik a rendezvényt, ami remélhetőleg nem befolyásolja sem a szervezést, sem az adakozókedvet. A civil szervezet Doszpod Mónika jóvoltából kisfilmet is készített gyermekek szereplésével, nagyobb részvételre ösztönözve a várost. A program pedig ugyanolyan színes és gazdag, mint a két korábbi, illetve a MagHázban zajló hasonló jótékonysági rendezvények. A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat az idén Karácsonyra fenyőerdővé varázsolt udvaron rendez be adventi forgatagot Manógyárral, a színházterem szolgál a kora délutántól estig tartó fellépések helyszínéül, a könyvtárban pedig ezúttal Csoda(rén)szarvas Játszóház várja a gyermekeket. A süteményvásár szintén a hagyományos helyszíneken illatozik majd, ahogy ezúttal is forró ételek, italok segítenek a lélekmelegítésben, valamint kézműves vásárral is szolgálnak a rendezvény sikerén munkálkodó civil szerezetek és önkéntes segítőik.

 

A teljes program itt olvasható.

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2016-12-08 17:24:59

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>