. Ma Auguszta napja van.
18 éves rabló
2014-06-30 18:26:48
18 éves rabló

18 éves rabló

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság június 17-i közleménye szerint rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. Ádám 18 éves gyömrői lakos ellen, aki Maglód egyik útkereszteződésben bántalmazott egy idős asszonyt.

 

A férfi 2014. június 13-án 12 óra 30 perc körül támadt a sértettre, és megpróbálta elvenni a vállán lévő táskát. K. Ádám megragadta a sértett vállát, és az út melletti árokba lökte, majd a megszerzett értékekkel a helyszínről elmenekült.

 

A bántalmazott asszony egy arra járó helyi férfitól kért segítséget, aki a rablás helyszínének közelében utolérte, és a járőrök kiérkezéséig visszatartotta a gyanúsítottat. A Monori Rendőrkapitányságon előállították és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki K. Ádámot, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. Az illetékes bíróság június 15-én rendelte el a gyanúsított előzetes letartóztatását.

 

Forrás: police.hu 

További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kizárási eljárást indít a Momentum Jancsó Andrea, ferencvárosi önkormányzati képviselő ellen, közölte a párt p...
Bővebben >>